Spisesteder i Hundested

Hundested er i høj grad en sommerdestination for de mange turister der vælger byen som deres feriested. Ferie betyder også at der skal spises ude, og med Hundested Havn der er fantastisk idylisk er der en del spisesteder at vælge imellem.

Personligt har jeg prøvet flere spisesteder i Hundested, herunder nogle af restauranterne i havnen og også et enkelt pizzaria oppe i byen. Du kan læse mere om anbefalingerne herunder og finde inspiration til hvilke steder du skal spise i Hundested (Havn).

Halsnæs Bryghus – God børnetallerken og ølplanke til de voksne

Knud – De bedste pommes frites i Hundested

Ristorante Bellona – Kedelig pizza

Vaffelhjørnet – Hjemmelavede isvafler

Det lille Kafferisteri – Den bedste kaffe i Hundested

Spisesteder jeg vil prøve næste gang jeg kommer til Hundested

Man når ikke altid det man gerne vil når man er på ferie, og sådan var det også sidst jeg var i Hundested. Derfor har jeg lavet en liste over bobler jeg gerne vil prøve næste gang jeg er i Hundested, den kan du se herunder sammen med en begrundelse:

  • Kamelens Kys – Har en hyggelig beliggenhed i butiksområdet på Hundested Havn, og så serverer de en flæskestegssandwich jeg godt kunde tænke mig at prøve.
  • Ravnefar – Et skib i Hundested Havn der er bevaringsværdigt og vedligeholdes af foreningen Ravnefar. I sommerperioden åbner de op for servering af drinks i et orangeri etableret på skibet.
  • Café Dagmar –

Skriv en kommentar